Chakramas Relaxation and Hot Stone Massage business card and logo

Met meer dan 5 jaar ervaring biedt Chakramas, naast de reguliere ontspanningsmassage nu ook Hot Stone Massages aan. U kunt gebruik maken van onze diensten als particulier, bedrijf, organisatie, wellness center of soortgelijke onderneming.


Na goed te hebben geluisterd naar onze clienten werd ons duidelijk dat er een behoefte is voor relaxatie massages op het werk of andere werk gerelateerde locaties.

Een tien minuten durende massage op de rug, de schouders, de kuiten, de voeten, de nek enzo meer gedurende de werkdag kan het lichaam zeer deugd doen en preventief werk gerelateerde klachten verzachten, verminderen en soms zelfs doen verdwijnen. Deze kleine massage momenten zullen het welzijn van de werkgever sterk stimuleren wat dan weer ten goede komt voor het bedrijf.


 Bedrijven, organisatoren van festivals of andere bijeenkomsten, wellness centers zouden er best eens over kunnen nadenken om een professionele relaxatie masseur in te huren voor hun personeel.  Met het bekende "butterfly effect" als uitgangspunt zijn we van mening dat de korte massages kunnen leiden tot ontspannen en tevreden personeel wat dan weer mogelijk weerspiegeld in de tevredenheid van uw clienten.


Precies wat wij bij Chakramas als doel voor ogen hebben.


Wij bieden onze service aan op lokatie of bij Chakramas

Gelieve ons te contacteren met eender welk voorstel.

We zijn meer dan dankbaar en verwelkomen u en uw ideeen, en praten graag over de mogelijkheden om deze te realiseren. Wie kan er gebruik maken van onze diensten?

Kijk hiervoor naar ons beleid, klik >


Our relaxation massage and our Hot Stone massage are given in the area of Ghent Gent Nevele Deinze Lovendegem Hansbeke Merendree Sint-Martens-Latem Drongen Lievegem Aalter Eeklo Maldegem Nazareth Oudenaarde Waregem Tielt