Chakramas Relaxation and Hot Stone Massage business card and logo

Chakramas - Relaxation Massage & Hot Stone Massage.


Om de hoge kwaliteit van onze massages te behouden dienen de volgende procedures en regels aandachtig gelezen te worden en te worden gerespecteerd.Wie kan er gebruik maken van onze diensten?

Onze dienstend worden aangeboden aan bedrijven, organisatoren van evenementen, festivals en prive feestjes. zoals bijvoorbeeld een vrijgezellen feest of gewoon een feest voor je vrienden of familie. Managers die een hotel, B&B, spa of andere soortgelijke overnachtiging of ontspannings onderneming runnen zijn ook uitgenodigd om van ontspanningsmassage of hot stone massage gebruik te maken. Ofwel voor hun personeel of voor hun gasten. Speciale gebeurtenissen, sport evenementen, instellingen en andere organisaties of bijeenkomsten die baat kunnen hebben bij een ontstpanningsmassage kunnen ons ook contacteren over voorstellen of ideeën.Particullieren kunnen onze diensten per uur boeken. Deze sessies worden doorgaans bij Chakramas zelf uitgevoerd en soms kan dit ook op uw locatie zoals bijvoorbeeld een B&B, pension of hotel.Afspraken

Chakramas is standaard geopend van Maandag tot en met Vriidag van 09:00 s'ochtends tot 17:00 s'middags en op Zaterdag van 10:00 s'ochtends tot 16:00 s'middags. Wij hebben ongeveer een uur voor en een uur na onze massages nodig om alles klaar te zetten en weer op te ruimen. Als uw bedrijf, organisatie of wellness center gebruik wil maken van onze massage diensten die buiten de standaard openingsuren vallen neem dan contact met Chakramas op. Wij luisteren graag naar uw ideeën, suggesties en voorstellen en bekijken met veel plezier hoe en of we deze kunnen bewerkstelligen. 


Afspraken kunnen gemaakt worden via e-mail, ons contact formulier, per telefoon en social media

Chakramas verifieert de afspraak verification.appointment@chakramas.com.  Zonder dit e-mail bericht is de aspraak nog niet officieel bevestigd. 
Als u graag op vaste tijden een afspraak maakt dan kunt u het best een aantal afspraken vooruitboeken om u een gegarandeerde doorlopende dienst te kunnen aanbieden.

Heeft u vragen? Dan kunt u die stellen via telefoon: +32479078405 of via e-mail info@chakramas.com.Afzeggen of verzetten van afspraken.

Wilt u onze afspraak verzetten of afzeggen dan kunt u dat doen via ons telefoon: +32479078405 of via ons e-mail adres: info@chakramas.com.


1 dag voor de afgeproken datum & tijd: Het volledige bedrag zal in rekening worden gebracht.

2 dagen voor de afgeproken datum & tijd: 90% van het afgesproken bedrag word in rekening gebracht.

3 dagen voor de afgeproken datum & tijd: 60% van het afgesproken bedrag word in rekening gebracht.

4 dagen voor de afgeproken datum & tijd: 30% van het afgesproken bedrag word in rekening gebracht.

5 dagen voor de afgeproken datum & tijd: Er worden geen kosten in rekening gebracht.


Bent u:


-Te laat?

Als u te laat komt voor uw afspraak dan kan het zijn dat uw massage tijd ingekort wordt omwille van andere afspraken erna. Het volledige bedrag voor de sessie word in rekening gebracht.


-Ziek?

Wij masseren geen clienten die ziek zijn geworden  en adviseren hun dan ook om thuis te blijven en uiterst goed voor zichzelf te zorgen. Wij vergoeden de gemaakte massage afspraak niet maar maken er graag een nieuwe afspraak voor. 


-Niet komen opdagen?

Wanneer een client niet komt opdagen zonder dat de afspraak is afgezegd rekenen wij het volledige bedrag voor de dienst zoals afgesproken door de client en Chakramas. Als een client meerdere malen niet komt opdagen dan behouden wij het recht om niet langer onze diensten aan te bieden aan deze client.Contra indicaties

Hot Stone massages


*Blauwe plekken en verstuikingen.
Wij masseren deze plekken/gebieden niet. 


*Rheuma

In het algemeen masseren wij geen mensen met rheuma. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden wanneer de onstekeningen niet aktief zijn. U doet er goed aan uw huisarts of specialist te consulteren alvorens u bij ons een massage boekt. 


*Fibromyalgie
Met Fibromyalgie zijn we extra voorzichtig met het aanraken van de huid en we controleren voortdurend bij de client of de massage nog comfortabel is. De stenen zijn in dit geval lauw.


*Zwangerschap
Wij bieden geen massage aan aan mensen die zwanger zijn. 


*Spataderen
Wij masseren de gebieden met spataderen niet. Zowel niet met onze handen als niet met de hot stones.


*Verbranding van huid door zon

***wij bieden geen (hot stone) massages aan aan mensen met de volgende condities

*Diabetes
*Huidonstekingen
*Hoge Bloeddruk
*Burn Out
*Koorts/Verkoudheid/Griep/Besmettelijke ziektes.
*Recente Operaties
*Acute verwondingen
*Onder de invloed van Medicatie, Alcohol en/of DrugsBetalingen


Betalingen gebeuren vooraf of direct na de geboekte sessie.

Wij accepteren op dit moment contant, overboekingen (vooruitbetaling) en QR betalingen Minderjarigen

Wij masseren minderjarigen alleen met toestemming van de zorgdrager(s).

De zorgdrager is ook aanwezig tijdens de massage..


Beperkingen

Wij masseren mensen met een mentale of lichamelijke beperking. Om een fijne ontspannen ervaring te verzekeren vragen wij om een medisch document, ondertekent door uw behandelend arts, dat u veilig kunt genieten van een ontspanningsmassage. Soms kan het zijn dat de zorgddrager aanwezig is tijdens een massage sessie. Dit is vaak het geval wanneer een client's beperking vraagt om gespecialiseerde monitoring gedurdende de ontspanninsmassage waar wij, bij Chakramas, niet voor zijn opgeleidtMobieltjes

Mobieltjes zijn niet toegestaan in de massage ruimtes. Niet bij Chakramas én niet op locatie.

Uitzonderingen kunnen gemaakt worden wanneer een client een belangrijk telefoontje verwacht.

Exceptions are made when clients expect calls that can be of urgent matter.Aandachtspunten

Gedurdende de sessie passen wij graag de muziek voor u aan of het aroma naar uw wens. Ook veranderen wij graag de druk gedurende de masssage of geven we meer tijd aan speciale locaties op uw lichaam indien gewents. U mag altijd een massage methode weigeren of stop zetten en vrij om te gaan.


Professionele Aandachtspunten

Onze volledige lichaam ontspanningsmassages en hot stone massage nemen het hele lichaam 'onder handen'. Borsten en genitale gebieden worden hierbij overgeslagen. De lage onderrug, billen en heupen worden hierbij,op verzoek, niet overgeslagen.  U bent vrij om te dragen wat u wil tijdens de massage. Van naakt tot volledig bedekt. De massage kan gegeven worden door de bedekkingsdoek of door uw kleding. Als u er voor kiest om kleding aan te houden dan adviseren wij u om dunne los zittende kleding te dragen. Dit maakt de massage ervaring een stuk prettiger voor u en het masseren gemakkelijker voor ons. 


Vertrouwelijkheid en gesprekken

De gesprekken tussen de massage therapeut en de client zijn ten alle tijde vertrouwelijk. Die client mag er ook voor kiezen om niet te spreken en de volledige ontspannings massage in stilte te beleven.Medische conditie (nieuw en oud)

Het is de verantwoordelijkheid van de client om ons altijd op de hoogte te houden van eender welke veranderinging in hun gezondheid of dat ze een medische behandeling ondergaan. Wij vragen in deze gevallen dan ook document van uw behandelend arts waari staat dat de massage voortgezet kan worden. Dank U!

Wij waarderen het enerom dat u de tijd heeft genomen om ons beleid door te nemen. Ons beleid kan regelmatig bewerkt worden om het te verfijnen op een wijze die in overeenstemming zijn met onze ideeën, de markt en de terugkoppelingen van onze clienten. Voel u vrij om contact met ons op te nemen als u ideeën, suggesties of voorstellen heeft! Wij bestuderen ze aandachtig en zullen dat wat mogelijk is, met veel liefde en aandacht voor de client, meenemen in onze toekomstige beleidaanpassingen en bedrijfsplannen.


Met veel dankbaarheid,


Namasté

Our relaxation massage and our Hot Stone massage are given in the area of Ghent Gent Nevele Deinze Lovendegem Hansbeke Merendree Sint-Martens-Latem Drongen Lievegem Aalter Eeklo Maldegem Nazareth Oudenaarde Waregem Tielt